×
Nieuwbouwproject Villajoyosa 03570

Exclusief wonen aan het strand met verhuur service

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. 113

Beeld u volgende scenario in: u ontwaakt helemaal uitgeslapen, trekt de gordijnen open en kijkt uit op de machtige Middellandse Zee. Het zonnetje schijnt al – dat doet het namelijk quasi altijd aan de Costa Blanca. Fluitend gaat u de deur uit voor een koffie en een ontbijt op het terras op de hoek. U heeft geen haast in de wereld.Onrealistisch, zegt u? Een dagdroom? Enkel haalbaar voor de happy few?
Toch niet!
In het zonovergoten La Vila Joiosa komt er een project met 65 Frontline Beach appartementen.
Het zijn moderne, tot in de puntjes afgewerkte flats die allen uitzicht bieden op het strand en de zee. Een voor een hebben ze een ruim terras, waar het heerlijk tot rust komen is. De goedkoopste zijn al beschikbaar vanaf 185.000 euro.
La Vila Joiosa ofte Vilajoyosa betekent letterlijk ‘het vreugdevolle dorp’. De badplaats van 30.000 inwoners ligt op 32 kilometer van regionale hoofdstad Alicante, waar er dagelijkse vluchten van en naar Zaventem, Oostende, Charleroi en/of Luik vertrekken en aankomen.
Er is de keuze uit vijf types, allen beschikbaar van de 1e tot de 7e verdieping.

Type A met twee slaapkamers, een binnenhuisoppervlakte van 82m2 en een terras met zicht op zee van 15m2. Te koop vanaf 220.000 euro.
Type B met één slaapkamer, een binnenhuisoppervlakte van 50m2 en een terras met zicht op zee van 15m2. Te koop vanaf 185.000 euro.
Type C met één slaapkamer, een binnenhuisoppervlakte van 50m2 en een terras met zicht op zee van 14m2. Te koop vanaf 185.000 euro.
Type D met twee slaapkamers, een binnenhuisoppervlakte van 80m2 en een terras met zicht op zee van 42m2. Te koop vanaf 285.000 euro.
Type E met twee slaapkamers, een binnenhuisoppervlakte van 82m2 en een terras met zicht op zee van 15m2. Te koop vanaf 240.000 euro.
Of opteer voor de luxueuze penthouses op de bovenste verdieping, inclusief ruim solarium.

In totaal zijn er 65 appartementen te koop. Het gebouw heeft een receptie die 24/7 bemand is en een eigen verhuurservice. Zo kan u de aankoopprijs beetje bij beetje terugverdienen door uw appartement, zo u wil, te verhuren wanneer u er niet bent, zonder daar zelf tijd en moeite in te moeten steken.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement 8047 0 2 0 € 345.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top