×
Nieuwbouwproject Santa Pola 03130

LANCERING Nieuw project Gran Alacant

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. TW-GA

Dit prachtig nieuwbouwproject biedt u werkelijk alles voor uw perfecte thuis aan de Costa-Blanca. Slechts enkele passen van het strand, vlakbij alle voorzieningen, in 10 minuten aan de luchthaven en 20 minuten van het centrum van Alicante. 

Het project zal bestaan uit 172 uiterst moderne appartementen waarvan de eerste fase van 62, 2- en 3-appartementen nu in verkoop zijn aan lanceringsprijzen.   Het domein zal een aantal extra troeven hebben zoals, groot gemeenschappelijk zwembad en jacuzzi, speelgedeelte voor kinderen, wandelparcours met outdoor fitnesstoestellen en mooie groene ruimtes. Sommige appartementen hebben een tuin of prachtig dakterras. De meeste appartementen hebben zeezicht. Ondergronds zijn de parkeergarages.
Oplevering is voorzien vanaf oktober 2021! Gezien de omvang van het project staan slechts een aantal voorbeelden van appartementen online. Vraag dus zeker naar de up to date plannen, prijzen en beschikbaarheid

Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent dit project

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top