×
Nieuwbouwproject Moraira 03724

Kleinschalige residentie van 16 woningen op wandelafstand van Moraira centrum

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. HIS La Pinada

De residentie La Pinada is gelegen vlakbij het centrum van Moraira.  Ze bestaat uit 16 vrijstaande huizen met een avant-gardistisch mediterraan design. Het volume, ontworpen door het prestigieuze architectenbureau ART, laten de persoonlijkheid van elk huis zien, met oog voor elk detail. De woningen passen perfect in de omgeving.

De absolute prioriteit van dit project is om te werken met de beste kwaliteiten van bouwmaterialen. Er wordt gestreefd naar BEN woningen. Elk van de woningen zal uitgerust zijn met de meest prestigieuze merken van dit moment. Bovendien voldoet dit project aan de actuele financiële en juridische garanties.

De residentie ligt op slechts 900 meter van Moraira.  In de nabije omgeving van winkels en supermarkten, sportclub, restaurants en de Club Nautico en uiteraard het strand.

Het project is meer dan de moeite waard. Vraag naar de beschikbaarheid!

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa HIS H House 0 3 282.32 € 635.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top