×
Nieuwbouwproject Moraira 03724

Koopje in Moraira!

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. CB-FM-8

We zijn verheugd u dit fantastisch nieuwbouwproject te mogen voorstellen. Deze promotie bestaat uit 6 ultra moderne koppelvilla's, met veel lichtinval en mooie open zichten. De woningen worden op de markt gebracht aan zeer competitieve prijzen voor Moraira.
De villa's worden gebouwd op een rustige locatie, maar zeer dicht bij de hoofdweg naar Moraira op slechts 3 minuten rijden en in de nabije omgeving van supermarkten, winkels en restaurants. Elke villa heeft een aparte toegang via een automatisch poort als een deur voor voetgangers met intercom. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime volledig ingerichte open keuken met woon-en eetkamer en met directe toegang tot het terras met zwembad van 8x3,5. Op hetzelfde niveau bevindt zich ook een ruime slaapkamer met badkamer en een wasplaats. Boven zijn er nog 3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met badkamer en  privéterras en nog 2 slaapkamers met aparte badkamers. Er wordt gebruik gemaakt van zeer grote ramen waardoor er een enorm ruimte gevoel is. Iedere villa heeft tevens 2 privé parkeerplaatsen. Ook de tuin met tuinverlichting is inbegrepen in de prijs. Optioneel kan je nog kiezen om de woning uit te breiden met een solarium en kelder. Dit is voor de snelle beslissers!

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Koppelwoning CB-FM-1 0 4 500 € 510.000 DETAIL / PLAN
Koppelwoning CB-FM-2 0 4 500 € 510.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top