×
Nieuwbouwproject Javea 03730

Wonen in het hart van Javea

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. AED-Javea


Heeft u altijd al gedroomd van een betaalbare woning op slechts enkele minuten wandelen van het strand ? Dit nieuwbouwproject bestaat uit 58 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over de begane grond met tuin. Inclusief penthouses en duplexen met grote terrassen. Daarnaast hebben alle woningen een garage en berging inbegrepen in de prijs. Het wooncomplex krijgt ook een buiten zwembad, een fitness en een sociale club.
Afhankelijk van uw wensen zijn er appartementen met verschillende oriëntaties tov. de zon.  Benieuwd, vraag ons naar de mogelijkheden. Daarnaast hebben alle woningen een garage en berging inbegrepen in de prijs. Het wooncomplex krijgt ook een buiten zwembad, een fitness en een sociale club.
Afhankelijk van uw wensen zijn er appartementen met verschillende oriëntaties tov. de zon.  Benieuwd, vraag ons naar de mogelijkheden.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement AED-Javea3 0 2 145 € 245.000 DETAIL / PLAN
Appartement AED-Javea4 0 3 225 € 425.000 DETAIL / PLAN
Appartement AED-Javea2C 0 2 100 € 175.000 DETAIL / PLAN
Appartement AED-Javea1C 0 1 83 € 160.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top