×
Nieuwbouwproject Javea 03730

Estrasburgo Stuites

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. 115

Eigenschap Beschrijving
Estrasburgo Suites is een gloednieuw,prachtig modern laagbouw complex in aanbouw op een geweldige locatie op slechts enkele passen van het populaire Arenal-strand in Javea, bestaande uit 18 woningen met drie slaapkamers; waarvan 9 duplex-appartementen op de begane grond en 9 penthouse duplex-appartementen. Elk wordt verkocht incl. ondergrondse parkeerplaats en een bergingn. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en mooie tuinen. De huizen op de begane grond bestaan ??uit een woonkamer met open keuken en aangrenzende bijkeuken, familiebadkamer en een slaapkamer met inbouwkasten op de benedenverdieping en boven vindt u een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Buiten is er een tuin aan de voorzijde van het pand en aan de achterzijde een terras en een andere tuin die direct leidt naar het gemeenschappelijke zwembad.
De penthouse-appartementen zijn bereikbaar met de lift of trap op het derde niveau van de building en binnen vindt u een soortgelijke open woonkamer met keuken en bijkeuken, een familie badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Beneden vindt u een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Daarnaast is er toegang tot een eigen dakterras. Neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse in deze fantastische nieuwe ontwikkeling te registreren! Ze vliegen snel de deur uit
PRIJS BENEDENVERDIEPING UNIT 290.000 €
PRIJS PENTHOUSE UNIT 325.000 €

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement 8055 0 3 0 € 325.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top