×
Nieuwbouwproject Finestrat 03509

Infinity Blue Villa's Finestrat

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. MQ Infinity Blue

Infinity Blue is een nieuw concept van luxe villa's,  in de exclusieve wijk Finestrat.

Als er iets de aandacht trekt in Finestrat, is het wel de natuurlijke omgeving. Het historische stadscentrum ligt aan de voet van de Puig Campana. U vindt er het beste van alle werelden. Voor de aktivelingen zijn er diverse golfterreinen, oneindig veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en in de dichte omgeving van recreatieparken zoals Terra Mitica... Terwijl toeristen die van de zee willen genieten terecht kunnen in de baai Cala de Finestrat. Halverwege tussen de zee en de bergen ligt een van de meest exclusieve residentiële buurten van de Costa Blanca noord. Het betreft een omgeving vol luxevilla's en –wooncomplexen met een uitzonderlijk uitzicht op de skyline van Benidorm. Het vrijetijdsaanbod van Benidorm, de nabijheid van de stranden en het bevoorrechte klimaat maken van Finestrat een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor zij die willen genieten van de zee en de natuur.

De standingvolle villa's hebben een prachtig  uitzicht op de skyline van Benidorm, met de zee op de achtergrond. Verdeeld in twee verdiepingen plus een solarium. . Met een zorgvuldige verdeling, ontworpen om optimaal gebruik te maken van licht en ruimte, geniet u van 3 grote slaapkamers met 3 badkamers, open keuken in de woonkamer met wasruimte, groot zonneterras en een onderhoudsvriendelijk perceel van meer dan 450 meter, met privé zwembad! Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa MQ Infinity Blue 4 0 4 470 € 720.000 DETAIL / PLAN
Villa MQ Infinity Blue 1 0 3 470 € 695.000 DETAIL / PLAN
Villa MQ Infinity Blue 2 0 4 470 € 720.000 DETAIL / PLAN
Villa MQ Infinity Blue 3 0 3 470 € 695.000 DETAIL / PLAN
Villa MQ Infinity Blue 5 0 3 470 € 695.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top