×
Nieuwbouwproject El Paraiso (03180) 03180

El Paraiso Alto - Luxueuze villa op toplocatie!

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. ParaisoAlto


El Paraiso, zoals de Spaanse naam al doet vermoeden is, "The Paradise", een aangename woonwijk op slechts 10 minuten van zowel Marbella als Estepona en op minder dan 45 minuten rijden van de luchthavens van Malaga en Gibraltar. El Paraíso is verdeeld in 3 gebieden: Paraiso Alto (de de hoogst gelegen zone), Paraiso Medio (centraal gelegen zone, dichter bij de golfbaan) en Paraiso Barronal (de laagst gelegen zone naast het strand aan de New Golden Mile). De gebieden bieden luxe villa's, appartementen en herenhuizen in een rustige en mooie omgeving. De privéwoningen bieden prachtige uitzichten. De thuisbasis van het gevestigde Hotel El Paraiso en een van de langst gevestigde 18-holes golfbanen, El Paraiso Golf, ontworpen door Gary Player, biedt El Paraiso het hele jaar door de gewenste voorzieningen aan zijn bewoners en is hij een oase van rust en kalmte. Strenge bouwvoorschriften hebben ervoor gezorgd dat het een woonwijk een lage densiteit blijft behouden. Verder zijn er allerlei soorten voorzieningen, zoals een commercieel centrum met restaurants, winkels, cafés en alle diensten die men maar kan wensen, evenals verschillende internationale scholen in nabijheid.

Deze moderne villa met  een uitzonderlijk uitzicht op zee zal u inspireren vanaf het eerste moment dat u het huis betreedt. Het moderne ontwerp, de open ruimtes en de kalkstenen vloeren zorgen ervoor dat u zich thuis zal blijven voelen. Als u het huis binnenkomt, ziet u vanuit de hal onmiddellijk de Middellandse Zee, de tuin en het zwembad. Het overdekte terras voor het huis kan worden gebruikt voor leuke of rustige ontspanning. De 4 slaapkamers hebben allemaal een eigen badkamer en zijn neutraal ontworpen. De Master Suite is pure luxe met hoge plafonds, inloopkast en een eigen badkamer met vrijstaand bad om het uitzicht te waarderen terwijl u ontspant. Er is een extra slaapkamer / speelkamer met badkamer met toegang van buitenaf.

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa ParaisoAlto-Villa 0 6 1030 € 1.780.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top