×
Nieuwbouwproject Dénia 03700

LANCERINGSPRIJZEN: La Sella Golf Appartementen.

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. CBN-VA-LS

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van gemeenten met een grote toeristische attractie. Dan is dit iets voor u.
Luxe appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot het terras met panoramisch uitzicht op zee.  Iedere appartement heeft een open keuken en een ruime woon- en eetkamer uitgevend op het terras.
De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, airconditioning (warm/koud), eerste klas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.
De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones en ruimtes om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een 27-holes golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor de bevoorrechte enkeling. Wees er als de eersten bij. Op de eerste

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Verdieping 1
Appartement CBN-VA-LSA2 1 3 159.55 € 408.000 DETAIL / PLAN
Gelijkvloers
Appartement CBN-VA-LSD2 0 3 211 € 402.000 DETAIL / PLAN
Verdieping -1
Appartement CBN-VA-LSB1 -1 3 188.45 € 389.000 DETAIL / PLAN
Verdieping -3
Appartement CBN-VA-LSB -3 3 170 € 373.000 DETAIL / PLAN
Verdieping -99
Appartement CBN-VA-LS9 -99 3 200 € 359.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top