×
Nieuwbouwproject Campoamor 03189

Exclusief appartement in luxe golfresort Las Colinas

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. SM-naranjo

Ken je het gevoel van liefde op het eerste gezicht? Dit zal u overkomen bij een bezoek aan Las Colinas Golf resort. Al vanaf het moment dat je het Resort binnenrijdt krijg je een "wauw" gevoel. De chique oprijlaan, de natuur, de harmonie en rust. Bij het binnenkomen van dit prachtige appartement wordt het gevoel alleen nog maar versterkt.
Dit modern & instapklaar appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een grote woon-leefruimte met een geweldig zicht op de omgeving dat naadloos overloopt op het panoramische terras van 34m2. Dit geeft u een geweldig ruimtegevoel. Het appartement beschikt over een ondergrondse garage met opslagruimte. Dit appartement is voorzien van nieuwste technologieën zoals elektrische rolluiken, smart home system, airconditioning en vloerverwarming in de badkamers. Verder is er gewerkt met ingebouwde kasten om het ruime gevoel te blijven behouden. Begin maar al te dromen .....

Documenten

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Appartement SM-NAR34 0 2 115 € 279.000 DETAIL / PLAN
Appartement SM-NAR40 0 2 151 € 324.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top