×
Nieuwbouwproject Campoamor 03189

Madroño villa's

Naar nieuwbouwprojecten

Ref. Madroño

Las Colinas Golf & Country Club is een exclusief wooncomplex met verspreid liggende huizen, gebouwd rond een bekroond golfterrein met 18 holes. Las Colinas ligt in een mooie vallei omringd door heuvels en een natuurreservaat van beschermd akkerland en bos.
Las Colinas Golf & Country Club wordt erg gewaardeerd wegens zijn privacy, natuurpracht, uitzonderlijk klimaat, de uiterst goede verbindingen over de weg, met de trein en het vliegtuig, alsook het behoud van de natuurlijke omgeving. De woningen, voorzieningen, infrastructuur en het golfterrein zelf passen allemaal perfect in het omliggende landschap.

Hier bieden we u met de Madroño villa's prachtige woningen aan die allen als het ware op de golf gebouwd zijn. 

Het resort werd bij de World Travel Awards van 2017 uitgeroepen tot "Europe’s Leading Villa Resort", alsook tot "Spain’s Leading Villa Resort" in de World Travel Awards van 2015, 2016 en 2017 en "Spain’s Best Golf Course" in 2015, 2016 en 2017.

Kortom, het is een fenomenale locatie waar je een combinatie van zon, sport en ontspanning kunt vinden. 

Gezien het aanbod dagelijks kan variëren, vraagt u best om andere mogelijkheden via de knop hieronder:

VRAAG OOK NAAR DE ANDERE KEUZEMOGELIJKHEDEN !

Loten

ReferentieVerdiepingSlk.Prijs
Villa Madroño 43 0 3 1050 € 1.050.000 DETAIL / PLAN
Villa Madroño 41 0 4 2209 € 2.075.000 DETAIL / PLAN

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top