×

€ 495.000
Ref. Campfin View Premium

View Premium is een urbanisatie in Finestrat en bestaat uit 4 onafhankelijke villa's met 3 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers. Bovendien hebben ze allemaal een kelder.
Er wordt gebruik gemaakt van gezellige buitenruimtes: Mooe terassen, tuin en privézwembad, waar u ten volle kunt genieten.
Als er iets is dat zich onderscheidt van Finestrat, is het de natuurlijke omgeving. De oude stad ligt aan de voet van de Puig Campana, terwijl La Cala de Finestrat uiterst geschikt is voor wie houdt van de zee. Halverwege tussen berg en zee, vinden we een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa Blanca Noord. Een omgeving vol luxe villa's, woningen en laagbouw appartementen, genietend van het uitzonderlijke uitzicht op de skyline van Benidorm. De recreatieve aanbod dat de omgeving biedt , de nabijheid van de stranden en het bevoorrechte klimaat, maken Finestrat een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor degenen die willen genieten van de zee en de natuur.

Opmerking
Zwembad1
Keuken1
Keuken1
Badkamer3
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras1
Tuin1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Naar project

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2019
Algemene staat:
Bewoonbare opp. m²: 277.89
Totale opp. m² incl. terras: 500
Adres: X X
03509, Finestrat
Beschikbaar: Bij oplevering
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top