×

Meer over de regio

Costa Blanca: een paradijs
Met ruim 300 dagen zon per jaar, dankzij een microklimaat, geldt de Costa Blanca als een waar paradijs. U geniet er bovendien van spectaculaire landschappen, een rotsachtige kustlijn en een rijke, kleurrijke vegetatie.

Een oneindig aantal kleine baaien bekoren er de bezoekers, die er van de zon en het azuurblauwe, transparante water van de Middellandse Zee genieten.
Er is een rijk aanbod aan prachtige stranden, waarvan er talrijke werden bekroond met de blauwe vlag, voor hun netheid en milieuzorg.
Bezoek er de natuurreservaten van Montgó, tussen Denia en Jávea, en de Ifach-rots in Calpe met zijn schitterend uitkijkpunt en bewonder er de rijke biodiversiteit van inheemse flora.

Waaier activiteiten
Ook de liefhebbers van outdoor en actief sporten vinden hier beslist hun gading met een waaier aan activiteiten zoals zeilen, kitesurfen, zwemmen, duiken, golf, tennis, paardrijden, wandelen, fietsen, bergbeklimmen…

En in het nabije hinterland liggen talrijke kleine dorpjes verscholen met gezellige marktjes en restaurants, waar u geniet van de lokale, lekkere mediterrane keuken.

 

Vlot bereikbaar
De regio is vlot bereikbaar, dankzij de snelweg én de vlotte toegang tot de luchthavens van Alicante (60 km) en Valencia (100 km). Vanuit beide luchthavens zijn er dagelijkse vluchten van en naar Oostende, Antwerpen, Brussel en Charleroi.

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top