×

Kleinschalig project, dichtbij ARENAL Beach

€ 355.000
Ref. 8050

Estrasburgo Suites is een gloednieuw,prachtig modern laagbouw complex in aanbouw op een geweldige locatie op slechts enkele passen van het populaire Arenal-strand in Javea, bestaande uit 18 woningen met drie slaapkamers; waarvan 9 duplex-appartementen op de begane grond en 9 penthouse duplex-appartementen. Elk wordt verkocht incl. ondergrondse parkeerplaats en een bergingn. Het complex heeft een gemeenschappelijk zwembad en mooie tuinen. De huizen op de begane grond bestaan uit een woonkamer met open keuken en aangrenzende bijkeuken, familiebadkamer en een slaapkamer met inbouwkasten op de benedenverdieping en boven vindt u een grote slaapkamer met een eigen badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Buiten is er een tuin aan de voorzijde van het pand en aan de achterzijde een terras en een andere tuin die direct leidt naar het gemeenschappelijke zwembad.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse in deze fantastische nieuwe ontwikkeling te registreren! Ze vliegen snel de deur uit

Opmerking
Slaapkamer3
Dagvaarding: Nee
Bestemming:
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2018
Algemene staat:
Slaapkamer(s):3
Adres: Avenida Estrasburgo 9 x
03730, Javea
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top