×

Ruime villa in Javea

€ 960.000
Ref. MRO-Mid

Deze absoluut schitterende moderne villa met een uniek ontwerp geniet een bevoorrechte exclusieve locatie in een van de nieuwste urbanisaties aan de Costa Blanca met de beste infrastructuur in de omgeving en een panoramisch uitzicht op de zee en de vallei. Op slechts 8 minuten van het strand, vlakbij de golfbaan en het commerciële gedeelte van Javea.
Het oorspronkelijke ontwerp van het huis is verdeeld over drie verdiepingen, met toegang in de laagste, waar zich een van de slaapkamers met badkamer bevindt en de technische ruimte. Op de hoofdverdieping is er een lichte open ruimte en een  woonkamer met dubbele hoogte, die geniet van veel zonlicht en een spectaculair uitzicht, het interieur en het exterieur zijn verbonden met het grote terras met een indrukwekkend overloop zwembad. Een moderne keuken met een bijkeuken, een toilet en een gastenslaapkamer met ensuite badkamer maken dit niveau compleet.
Op het bovenste verdieping van het huis bevinden zich nog twee slaapkamers met eigen badkamer en terras.
Het huis biedt de hoogste kwaliteit afwerking, de beste materialen en de nieuwste technologieën, vriendelijk met de omgeving en het maximaliseren van het comfort.

 

Opmerking
Slaapkamer4
Zwembad1
Kelder1
Badkamer4
Parkeerplaats1
Toilet1
Wasplaats1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Villa
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar:
Algemene staat:
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m²: 226
Bebouwde opp. m²: 456
Totale opp. m² incl. terras: 1000
Adres: onte Olimpo 1
03730, Javea
Verdieping: -99
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top