×

Super locatie in Albir

€ 527.500
Ref. CBN-DFAMAC

Uitzonderlijk nieuwbouwproject van appartementen in een geconsolideerde omgeving, met spectaculaire tuinen en tal van faciliteiten, op een zucht van het strand en natuurgebied. Als er iets is dat de appartementen van dit project uniek maakt, dan zijn het wel de grote tuinen op de begane grond en de ruime terrassen, met oppervlaktes van 20 tot meer dan 130 m2, van waaruit u de zee of het natuurgebied kunt zien.
Het project is gelegen op een perceel van 30.000 m2 binnen een totaal geconsolideerde omgeving en op de beste locatie van Playa del Albir en bestaat uit meerdere eenheden.
Rondom de gebouwen, komen er diverse zwembaden waaronder ook een binnenzwembad. De eerste fase bestaat uit 3 gebouwen en telt samen 82 (1-4 slaapkamer) appartementen. Naast de buitenzwembaden komt er een Pool Bar en een Sun Deck uitgerust met ligbedden, parasols en ander meubilair. De paddle-tennisbanen worden geïntegreerd in de landschapsarchitectuur.
Er wordt ook een  co-working space voorzien om te kunnen telewerken. Waar wacht je nog op?
 

Opmerking
Slaapkamer2
Zwembad1
Badkamer2
Parkeerplaats1
Berging1
Wasplaats1
Wellness1
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Documenten

Plan

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Penthouse
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2021
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Bewoonbare opp. m²: 124.76
Totale opp. m² incl. terras: 197.79
Locatie: Albir
Postcode: 03581
Beschikbaar: 2023
Verdieping: 3
Lift: Ja
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top