×

Op aanvraag
Ref. CalpeBeachII-modelA3

Calpe Beach II is een complex van 37 woningen met 1 en 2 slaapkamers en grote terrassen. Calpe Beach II bevindt zich op slechts 150 meter van het strand van Levante en op 300 meter van de indrukwekkende rots van Ifach: een unieke ligging binnen Calpe. Dit natuurpark is een icoon van de Costa Blanca en staat algemeen bekend als een van de mooiste en bijzonderste natuurgebieden van de hele mediterrane kustlijn.De woningen hebben een gemiddeld oppervlak van 65 m2 verdeeld over 2 slaapkamers en 2 complete badkamers, uitgerust met een douche met regeneffect en douchebak in natuursteen.
De gebouwen zijn ontworpen om veel plaats en licht te bieden via open ruimtes, volledig aan de buitenkant.
De woonkamer komt rechtstreeks uit op het hoofdterras. De meeste modellen hebben verscheidene terrassen, waardoor zelfs de slaapkamers verbonden zijn met afzonderlijke terrassen. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke rooftop met jacuzzi waar u ten volle kunt genieten van de zon en het uitzicht.

Opmerking
Slaapkamer2
Zwembad1
Keuken1
Badkamer2
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras2
Bestemming:
Watertoets:
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed?

Vereiste velden *
Terug naar lijst

Specificaties:

Transactie: TE KOOP
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2019
Algemene staat:
Slaapkamer(s):2
Bewoonbare opp. m²: 70.71
Totale opp. m² incl. terras: 118
Adres: levante x
03710, Calpe
K.I.:

Niet gevonden wat u zoekt?


Pierre Colpin
Zaakvoerder

Misschien kan ik u helpen zoeken? Op deze website staat namelijk maar een kleine selectie van het steeds veranderende aanbod. Laat hieronder uw gegevens na en ik informeer u omtrent de meest recente ontwikkelingen.

Top